3 tips voor een dag in Enschede

Ga je binnenkort naar Enschede met het gezin? In dat geval kan het slim zijn om vooraf uit te zoeken welke activiteiten je hier kunt ondernemen. Enschede is een prachtige stad, die je alle gelegenheid biedt om je een of meerdere dagen te vermaken. Houd er rekening mee dat het centrum van de stad niet heel groot is. Het kan dus leuk zijn om naar specifieke dagjes uit te zoeken in de omgeving van deze stad. In dit artikel geven we drie tips, die je hierbij kunnen helpen! Naar wat voor activiteit zoek jij?

#1: een rondwandeling door de stad Enschede

Allereerst kun je een dagje uit naar Enschede vullen met een mooie rondwandeling door de stad. Ga langs bij het VVV-kantoor in Enschede om je te laten informeren over de mooiste gebouwen, de leukste straatjes en gezellige restaurantjes. Tijdens de wandeling heb je alle gelegenheid om een markt of winkels te bezoeken. Daarbij kom je onderweg verschillende koffietentjes tegen om kort te pauzeren.

#2: lasergamen met het hele gezin

Een tweede mogelijkheid om een leuke dag in Enschede te beleven, is lasergamen in Enschede. Bij dit populaire spel krijg je allemaal een laserwapen, evenals een beschermend pak. Doel van dit spel is om op elkaar pak te richten met de laser. Op deze manier kun je spelers uitschakelen en punten behalen. Lasergamen doet geen pijn en is geschikt voor jong en oud.

#3: karten tijdens een dagje uit in Enschede

Vergelijkbaar met lasergamen in Enschede, kan ook het bezoeken van een kartbaan het overwegen waard zijn. Karten kan vaak vanaf een jonge leeftijd en is leuk voor de hele familie! Houd er rekening mee, dat karten door sommige mensen als eng kan worden beschouwd. Daarbij is het niet ongebruikelijk, dat je met blauwe plekken uit de kart stapt.

Tags: