De 3 leukste uitjes in Rotterdam

Het kan ontzettend leuk zijn om eens in de zoveel tijd op pad te gaan met je kinderen, met familie of met vrienden. Afhankelijk van het gezelschap waarmee je een uitje onderneemt, kun je uit verschillende soorten activiteiten kiezen. In dit artikel zetten we drie leuke uitjes in en rondom Rotterdam voor je op een rijtje. Je kunt in deze stad tal van leuke activiteiten ondernemen voor jong en oud! Naast specifieke uitjes kan ook een wandeling door het centrum van de stad het overwegen waard zijn.

#1: een dagje naar de dierentuin

In Rotterdam vind je dierentuin Blijdorp! Het dierenpark is goed te bereiken met het openbaar vervoer en biedt daarbij voldoende ruimte aan auto’s. In het park vind je een groot aantal verschillende diersoorten. Daarbij biedt Blijdorp leuke activiteiten voor jong en oud. Denk aan het voeren van de dieren, een speurtocht door het park, een vogelshow, enzovoorts. Het kan een hele uitdaging zijn om alle dieren binnen een dag te bekijken.

#2: omhoog in de Euromast van Rotterdam

Een tweede activiteit die je in Rotterdam zou kunnen ondernemen, is een bezoek aan de Euromast. Je kunt ervoor kiezen om met de Euromast omhoog te gaan, waarbij je in de ronde cirkel aan de bovenzijde kunt lunchen of dineren. Houd er rekening mee, dat dit bepaald geen goedkoop uitje is in Rotterdam. Door de populariteit hiervan doe je er verstandig aan om je plekje vooraf te reserveren.

#3: een wijnproeverij in Rotterdam bijwonen

Vergelijkbaar met een diner in de Euromast kan ook een wijnproeverij in Rotterdam erg leuk zijn. Zeker wanneer je dit met vrienden of andere stellen doet. Een wijnproeverij laat je niet alleen kennismaken met verschillende soorten wijnen. Je leert hierbij ook meer over de verschillende druivensoorten en de manier waarop de wijn gemaakt wordt.

Tags: