De voordelen van een vouwwagen

De vouwwagen is geliefd onder vele kampeerders. Dit komt omdat zij super praktisch zijn, omdat een vouwwagen gemakkelijk kan worden opgevouwen en opgeborgen. Hieronder beschrijf ik nog aantal voordelen van een vouwwagen kopen.

1.      Goedkoop

Je hebt veel verschillende fabrikanten die vouwwagens aanbieden. Vouwagens zijn te vinden in allerlei soorten prijscategorieën. Zo heb je vouwagens van €6000,- euro en vouwagens van €11.000,-. Daarnaast is een vouwwagen natuurlijk een goedkoper dan een caravan of camper. Mocht je je vouwwagen in het buitenland willen laten staan, dan betaal je vaak minder opslagkosten dan voor een caravan. Dit kan oplopen tot enkele honderden euro’s.

2.      Comfort

Vouwwagens kunnen ook veel comfort brengen dan de meeste mensen denken. Ze bieden bijvoorbeeld meer comfort dan een tent. Zo hebben vouwwagens een kleine keuken, waardoor je niet buiten de deur hoeft te gaan eten. Daarnaast heb je ook een lekker bed en een toilet tot je beschikking.

3.      Gemakkelijk

Wil je door Europa een rondreis maken van camping naar camping? Dan is de vouwwagen natuurlijk een uitermate geschikte optie om mee te hebben op reis. Een vouwwagen kan je gemakkelijk in en uitklappen, daarmee bespaar je een hoop tijd als de reis verder gaat naar een ander land of camping. Daarnaast zijn de vouwwagens van tegenwoordig ook heel licht in het gewicht, waardoor ze makkelijk te sturen zijn en de auto niet veel trekkracht moet gebruiken, wat weer benzine scheelt. Ook heb je geen speciaal rijbewijs nodig. Voor de meeste vouwwagens heb je alleen een rijbewijs B nodig, daarom is het voor jonge kampeerders een geschikte optie.

Aartkok

Heeft dit artikel jouw interesse gewekt in de mogelijke koop van een vouwwagen? Kijk dan gerust eens rond bij Aartkok vouwwagens. De mensen van Aartkok zijn specialist op het gebied van kamperen. Met hun mooie en functionele producten willen zij voorop lopen in de kampeerbranche.

Tags: