Hoe maak je vrienden tijdens het reizen?

Ik heb nooit het leven van de partij of dat de persoon die gewoon met een gesprek met iedereen beginnen kan. Tuurlijk, ik hou van mijn “me” tijd — maar het idee van het maken van vrienden langs de manier beroep voor mij ook. Binnen een dag van alleenreizende, realiseerde ik me dat reizen solo ironisch genoeg de gemakkelijkste manier om vrienden te maken. In feite, had ik een harde tijd om het alleen tijd dat ik gewenst, want ik was ontmoeten van mensen dag in, dag uit. Als u zich hoe om vrienden te maken afvraagt terwijl het alleen reizen, heb ik een paar belangrijke tips die u aan de slag kunnen krijgen.

Het lijkt erop dat je helemaal alleen op een solo reis zou zijn, maar die kon niet verder van de waarheid. U leert heel snel dat er zijn eindeloze mogelijkheden om mensen te ontmoeten, en nauwelijks enig werk duurt. Als een geheel staan reizigers open voor nieuwe ervaringen, met inbegrip van het maken van vrienden. Wanneer u zelf in een omgeving van gelijkgestemde mensen plaatst, beginnen de verbindingen heel natuurlijk gebeuren. Vanaf het moment dat u op uw vlucht, naar de tweede stap u bij uw hotel te arriveren, u leert dat je alleen moet alleen worden wanneer u verkiest te zijn.

Social Media: altijd makkelijk
Er zijn verschillende Facebook groepen die als een community voor de reizen-geobsedeerd dienen. Solo vrouwelijke reizen netwerk en meisjes liefde reizen zijn een geweldige bron voor het leren van reizen tips en reisplannen met snel-to-be vrienden maken. Als u hebt na een kennismaking op Instagram voor jaren en je je realiseert dat u in dezelfde stad op hetzelfde moment zult, kunt u overwegen hen omhoog te slaan! U waarschijnlijk al weet alles wat er te weten over elkaars leven, dus waarom niet het officiële maken?

Hostels, daar kom je altijd iemand tegen
Stel je wordt omringd door honderden andere jonge reizigers die alleen maar willen verkennen en hebben een goede tijd als jij. Je bent gebonden te struikelen over uw nieuwe bestie in een hostel. In feite kunnen ze slapen in het stapelbed recht boven je.

Jeugdherbergen zijn nu vangen op in Amerika, maar ze zijn de ultieme manier voor jonge reizigers te zien de wereld op een begroting en ontmoet andere gelijkgestemde reizigers. Veel hostels bieden gratis wandeltochten, verkenningen van de pub en bar specials te krijgen van de pret voor u gestart. Van partij Jeugdherbergen aan hostels die een beetje meer chill, maakt het communale aspect het proces van het ontmoeten van mensen moeiteloos.

Als je een goed hostel wil vinden waar je nieuwe vrienden kan ontmoeten, dan is een party hostel vanzelfsprekend een optimale mogelijkheid. Kijk op Partyhostelguru.com voor een overzicht van de beste party hostels in de beste steden.

Doe mee met een tour
Wat is het eerste wat dat u doet als u op een nieuwe stad? Probeer een dag tour.

Dit is de perfecte manier om je voeten nat, als u aarzelend over het feit dat in een nieuwe stad alleen bent. U ziet het beste van een land, allen terwijl het wordt geplaatst in direct contact met andere reizigers. Als je echt potentieel laat met een vriend wilt, regelen een tour die voldoet aan uw interesse. De opties zijn eindeloos — van het ontdekken van de verborgen jazzclubs in Londen, om te leren over New Yorks straat kunstscene.

Als u zich zorgen maakt over gaan alleen ‘s nachts, u kunt deelnemen aan een kroegentocht in de stad of een leuke boot partij waar u zult eindigen de straten zwerven met hernieuwde vrienden tot het ochtendgloren.

Tags: