Hoe ontmoet je andere mensen tijdens jouw gap jaar?

Socializing

Reizen kan een ontmoedigend vooruitzicht, maar het moet niet. Het is gemakkelijk om te zeggen van de warmte en het comfort van een fauteuil, maar zal je ontmoet heel veel mensen op je gat jaar. Het is gewoon wat er gebeurt. Het is ook wat maakt backpacken en dergelijke een geweldige ervaring reizen-het is de mensen die u ontmoet op de weg die levenslang bevriend geraakt. Ook, ze komen in handig wanneer reist de wereld opnieuw als u altijd hebt iemand om te feesten met!

Hoe om mensen te ontmoeten terwijl het reizen lijkt misschien een vreemde en uitheemse, maar het is easy peasy. Ik ontmoette een man in Thailand en zag hem weer in Australië. Vervolgens botste ik in hem andere driemaal op mijn kloof jaar. Ik kon gaan met andere voorbeelden, maar ik weet zeker dat je het punt en ik wil niet om u te vervelen. Het ding is dat je niet de eerste persoon om te gaan backpacken, noch zul je de laatste. In feite kunnen miljoenen mensen die jaarlijks gaan backpacken, zodat je niet kort van mensen te ontmoeten!

Mensen ontmoeten in een club
Reizigers natuurlijk samenkomen en elkaar bevriend. Backpackers kunnen elkaar gemakkelijk identificeren (door de rugzak!) en je hebt iets gemeen meteen (de rugzak!). Waarschijnlijk zul je meer moeite om uit de buurt van collega backpackers dan ontmoeting met hen. Serieus hoewel, you gonna be fine… veel glimlach en zeggen “Hallo.” Dat meestal werkt.

Er zijn veel verschillende clubs waar je anderen kan ontmoeten. Een minder bekende ‘truc’ is om mensen te leren kennen op bijzondere plekken. Een bijzondere club kan een goede optie zijn. In een club stap je minder snel op mensen af, maar in een zwembad met een uitzicht is dit vaak wat makkelijker. Kijk op Infinitypoolguru.com voor een overzicht van infinity pools in jouw stad en ga daar langs. Maak dan gewoon eens een praatje in het zwembad als je geniet van het uitzicht. Makkelijk!

Voordat je gaat
Praat met uw vrienden en hen vertellen wat u van plan bent te doen en waar je van plan bent om te gaan. Een van mijn vrienden zei dat ze wilde gaan reizen voor een tijdje, maar had geen zin om te gaan door zelf, dus ze kwam samen met mij. We reisden samen voor de eerste zes maanden en een andere vriend besloten zij werd gevoed met werk en ging me voor de rest van mijn reis, dus van het aanvankelijk plan om alleen te gaan omdat ik niet denk dat iemand anders zou in een positie om te komen , Uiteindelijk heb ik reizen met vrienden voor bijna de hele tijd.

Als u erover nadenkt zult u waarschijnlijk worden verrast door het aantal mensen dat u en uw vrienden in andere landen weten. Ik bleef met twee verschillende vrienden in Sydney, zowel van Ipswich (waar ik vandaan kom), en vrienden van vrienden in Nieuw-Zeeland. De meeste ex-pats zijn maar al te blij om mensen uit hun thuisland te vermaken en te laten zien rond hun nieuwe vestigingsplaats. Wees moedig en geef ze een gesprek.

Hoe om mensen te ontmoeten tijdens de reis is gemakkelijk
Als u bent een ontmoeting met iemand die je hebben ontmoet op het internet, zijn er enkele voorzorgsmaatregelen die je moet nemen. Hopelijk zal ze niet een gekke bijl man / vrouw, maar je kan niet voorzichtig genoeg zijn!

Tijdens het reizen
Terwijl u reist zal je voortdurend nieuwe mensen ontmoeten, in hostels, op treinen, bussen, ritten, in bars, restaurants en zelfs gewoon op straat. Het zal niet een probleem. Willekeurige gesprekken met mensen in de straat wordt vaak gevraagd door voetbalshirts of iets dergelijks. Ik droeg mijn sweatshirt Ipswich Town alot terwijl ik was op reis en dit leidde tot veel willekeurige gesprekken met andere mensen van East Anglia, mensen die al te Ipswich, mensen die dacht dat de enige Ipswich in de wereld in Queensland, Australië was , en andere voetballiefhebbers.

Als u het gevoel een beetje eenzaam niet verblijf in een slaapzaal door uzelf. Ga en hangen in de keuken van het hostel of de TV-kamer. Er is normaal gesproken genoeg mensen komen en gaan en het zal niet lang duren voordat je in een gesprek met iemand. Probeer niet te verlegen zijn. Introduceer jezelf aan anderen in het hostel, vragen als iemand gaat uit en vragen als u kunt tag langs.

U vindt er de eerste twee weken het moeilijkst zijn-het duurt dat bedrag van tijd om te passen en de opbouw van de moed om te spreken met vreemden op een regelmatige basis. Dat, en na twee weken zult u zo verveeld van uw eigen bedrijf, die u voor iedereen spreken zult!

Tags: