Jarig? 3 tips die een verjaardag leuker kunnen maken!

Ben je binnenkort jarig? In dat geval kan het slim zijn om alvast na te denken over de manier waarop je ze bijzondere dag wilt vieren. Kies je er bijvoorbeeld voor om de organisatie van je verjaardag volledig aan anderen over te laten, of neem je het heft zelf in handen? In dit artikel geven we drie handige tips om een verjaardag nog leuker te maken. Vanzelfsprekend is een verjaardag vaak al erg leuk door de aandacht die een jarige krijgt op deze feestelijke dag.

Tip 1: zorg voor voldoende versiering

Allereerst is het op een verjaardag belangrijk om voor voldoende versiering te zorgen. Hang bijvoorbeeld ballonnen en slingers op aan het plafond, zorg voor leuke letters op het raam of aan de muur, enzovoorts. Je kunt deze versieringen voorafgaand aan een verjaardag heel eenvoudig online bestellen. Door slingers van plastic te kopen, kun je deze meerdere jaren blijven gebruiken.

Tip 2: organiseer een spontaan dagje uit

Naast de mogelijkheid om een verjaardag thuis te vieren, kun je er ook voor kiezen om een spontaan dagje uit te organiseren. Ga bijvoorbeeld naar een dierentuin met je jarige kind, bezoek een pretpark of huur een café af om het feest te vieren. Een dagje uit is altijd leuk, zeker wanneer het naar het favoriete plekje van de jarige is!

Tip 3: kies voor een verrassingsfeest voor de jarige

Reeds werd al beschreven dat je voor het afhuren van een café zou kunnen kiezen om een verjaardag te vieren. Nog leuker is het om hier een verrassingsfeest van te maken! Nodig verschillende vrienden en familieleden uit, die zich verzamelen in het café. Op een onverwachts moment neem je de jarige mee naar het café onder het mom van een gezellig dagje uit. Nu kan het feest echt beginnen!

Tags: