Let’s party! Shinen in het festivalseizoen

Langere dagen, zwoele avonden en hogere temperaturen… heerlijk! Tijd om lekker wat meer achterover te leunen. Not! Je kunt nu juist je kans grijpen en opvallen. Juíst nu iedereen in een goede stemming is zich relaxed voelt. En waar is dat meer het geval dan op een festival? Daar kun jij je merk helemaal laten shinen. Je kunt sponsoren en verschillende bedrukte must haves verkopen of beter, weggeven. Wát kun je zoal weggeven om jouw logo de wereld in te slingeren? Wij weten wel wat!

 

Summer stuff

Bij zomer denk je waarschijnlijk heel snel aan zonnebrillen. Lekker doen! Zonnebrillen zijn, vooral als ze worden uitgedeeld, enorm populair. Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog en in allerlei toffe modelletjes. En ze zijn natuurlijk onmisbaar op festivals. Lekker op en om het terrein flaneren met een cool brilletje. Zonnebrillen bedrukken doet het al jaren erg goed en dat is dan ook helemaal niet gek. Je bent de hele dag buiten en de kans is zeer aanwezig dat de zon veel en fel schijnt. Dan is een must om te hebben… zonnebrand! Ook dat is tegenwoordig veel te vinden als bedrukt relatiegeschenk.

 

Bekers en petten zijn altijd goed

Wie zonnebrillen of zonnebrand bestelt, heeft in elk geval een positieve instelling als het om het weer gaat. Maar van festivals in Nederland weet je nooit hoe ze verlopen. Misschien gaat het wel regenen of is het gewoon niet overdreven warm. Wil je ‘safe’ spelen en altijd iets passends hebben, dan kun je ook een hoop andere producten bedrukken, die je met mooi én slecht weer nodig hebt. Zorg in elk geval dat het product echt gebruikt wordt, zodat je echt wordt gezien en de kracht van de herhaling zijn werk doet. Bij een nuttig geschenkje wordt je logo immers vaak gezien. Op die manier blijf je steeds beter in het geheugen hangen. Je kunt bijvoorbeeld bekers bedrukken, maar ook petten en T-shirts.

Tags: