Leuke dingen & activiteiten, speciaal voor vrouwen

Een tijdje geleden hebben jullie een datum vastgelegd om met de groep iets leuks te gaan doen. Maar nu is de vraag, wat gaan we dan doen? Hier hebben we vele originele en creatieve tips. 

Voor een paar uurtjes

Soms hoeft het niet lang te duren om toch goed bij te kunnen kletsen, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Of blijf lekker thuis, voor een spannende horrorfilm. Hiervoor hoef je slechts wat lekkers in huis te halen en een goede fles wijn. Laat die roddeluurtjes maar beginnen. Zijn jullie in voor wat avontuur? Ga dan met een groepje naar een escaperoom, ga de uitdaging aan en sluit af met een uurtje bowlen met een schaaltje bitterballen natuurlijk. Deze momenten kunnen net zo leuk zijn! 

Een dagje uit

Het is weer de hoogste tijd om onze zomerkleding aan te vullen met de leukste rokjes, jurkjes en sandalen. In Haarlem, Utrecht en Maastricht zal je zeker slagen. Deze steden staan in de top 10 om goed te winkelen. Tijdens een vrouwendagje uit, ‘shop untill you drop’ dag is het net zo leuk om even de tijd te nemen om heerlijk te lunchen of met zijn allen te genieten van een high tea. Om jezelf op te laden met nieuwe energie en daarna lekker verder te winkelen. 

Is jou kledingkast al vol genoeg en heb je het niet zo op winkelen? Geen enkel probleem, een dagje naar het strand en lekker borrelen aan het boulevard. Dat is toch heerlijk relaxen. Is het tijd voor wat actie, sluit je dag af met een spannende avond in het casino of bioscoop. 

Weekendje weg

Hebben jullie langer de tijd om te ontspannen en leuke momenten te beleven, ga dan lekker een (mid) weekend weg naar bijvoorbeeld Zeeland. Huur een bootje en ga varen over de zee. Aangezien jullie al een overnachting geboekt hebben, mag het s’avonds gerust wat later worden. Dat is de perfecte gelegenheid om in de kroeg te eindigen of te borrelen. De volgende dag op pad naar een gratis museaum of een dagje wellness voor een massage. Sluit het geslaagd weekendje af met een heerlijk etentje zoals tapas, bij de griek of een all you can eat restaurant. 

Zoals je kan lezen is er voor elke gelegenheid wel iets leuks te bedenken, daarnaast hoeft het niet altijd veel geld te kosten. Denk maar aan een wandeling door het bos, picknicken in een parkje of een meidenavondje met gezichtsmaskertjes en wijntjes. Neem het ervan en beleef vooral veel plezier samen.

Tags: