Met de bus op weg tijdens jouw evenement? TOP IDEE!

Ben je van plan om binnenkort een evenement te organiseren, maar nog niet zeker hoe je de verplaatsing kan regelen van het aantal deelnemers? Heb je in dat geval al eens gedacht om een bus of touringcarbedrijf in te schakelen. Zo een bedrijf kan meestal bouwen op jaren ervaring en kan je helpen bij het organiseren van je evenement.

Alle soorten activiteiten

Of je nu bijvoorbeeld een teambuilding, personeelsfeestje, het vervoeren van leerlingen van je school of een avondje voetbal met de plaatselijke kroeg wil organiseren. Een bus- of touringcarbedrijf kan je bijstaan met raad en daad om dit tot een goed eind te brengen.

Asfalt Cowboys

De werknemers zijn opgeleid om correct en beleefd te reageren in bepaalde situatie’s. Natuurlijk zijn ze bovenal uitstekende chauffeurs, dit in tegenstelling tot wat de titel boven deze paragraaf laat uitschijnen, die je veilig heen en terug brengen bij elke opdracht die ze krijgen.

De werkpaarden

Het rollend materiaal is voorzien van elk comfort zodat elke activiteit een leuke ervaring wordt. Het hoeft geen betoog dat de bussen ook telkens blinken als een spiegel bij vertrek, zodat je steeds de indruk krijgt om met het gloednieuwste model van de vloot op pad te zijn. Wat je als klant toch het gevoel geeft een VIP behandeling te krijgen.

Ondersteuning

De klantendienst van een bus- of touringcarbedrijf bespreekt bij een eerste afspraak het gehele evenement. Ze laten daarbij geen enkel detail onbenoemd. De kosten van de brandstof, de drank en/of versnaperingen aan boord, de eindschoonmaak van de bus, enzovoort.

Alles word je klaar en duidelijk voorgelegd, zodat er zich achteraf geen verrassingen aandienen. Natuurlijk kan je zelf nog de nodige aanpassingen doorvoeren, zodat het evenement geheel verloopt zoals jij het had gepland.

Doe je voordeel en geniet

Bekijk, maar vooral bereken, dus snel wat je met zekerheid zal besparen door het gebruik van een bus- of touringcarbedrijf. Je zal verbaasd zijn wat de uitkomst is.

Tags: