Naar een waddeneiland? Ameland!

Ben je op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Je hebt er al voor gekozen om naar een waddeneiland te gaan maar je weet nog niet welke? In deze blog geef ik je in het kort informatie over het prachtige Ameland.

Een prachtige vakantie op een waddeneiland

Wanneer je echt een heerlijke vakantiebestemming wilt zit je goed op Ameland. Alle eilanden hebben natuurlijk zijn kenmerken waardoor er voor iedere vakantieganger wel iets te doen is. Ameland heeft een zuivere zeelucht, ontzettend veel ontspanningsmogelijkheden en natuurlijk ook culinaire! Ben je op zoek naar rust? Dan ben je op Ameland aan het goede adres! De vakanties zijn namelijk ideaal voor mensen die actief zijn in de buitenlucht, houden van cultuur of op zoek zijn naar ontspanning.

Er is genoeg te ontdekken tijdens je vakantie op Ameland!

Elk seizoen is het weer een feest op Ameland. Er is altijd wel wat te doen en te ontdekken. In de zomer is het mogelijk om heerlijk om het strand te genieten en te zwemmen. Daarnaast is het ook mogelijk om je aan te melden voor een dagje watersport. Behalve in de zomer kan er in de rest van het jaar ook genoeg worden gedaan. Denk hierbij aan lange strandwandelingen, vliegeren, schelpen zoeken, paardrijden of gezellig een hapje eten. Voor de liefhebbers: een fietstocht is altijd mogelijk!

Bezoek de vier indrukwekkende dorpen

Het eiland bevat vier verschillende dorpen namelijk: Hollum, Ballum, Nes en Buren deze hebben ieder een eigen dorpskarakter, winkels en horeca- en uitgaansgelegenheden. Het is altijd leuk om alle dorpen bij langs te gaan en even een hapje te eten en/of drinken.

Enthousiast geworden over dit schitterende eiland? Over het algemeen zijn toeristen erg tevreden over dit eilandje, waaronder ik zelf. Wacht daarom niet langer en boek die last minute Ameland!

Tags: