Ontdek een stad van wijnbar tot wijnbar

Het is altijd leuk om een dagje weg te gaan en een nieuwe stad te ontdekken. Lekker shoppen, lunchen of de lokale toeristische attracties bezoeken. Steden hebben vaak voor ieder wat wils, ook voor de wijnliefhebbers.

 

Een beetje stad heeft meerdere plekken waar je als wijnliefhebber je hart op kunt halen. Of het nu gaat om een goede plek om te lunchen met heerlijke wijnen, mooie restaurants met een nog mooiere wijnkaart of natuurlijk een wijnbar. Nu hebben wij, als wijnliefhebbers, het geluk dat veel plaatsen tegenwoordig zelfs meerdere wijnbars hebben.

 

Vooral wanneer er zoveel te wijnen is in een stad, is het lastig om een keuze te maken. Gelukkig hoef je ook helemaal geen keuze te maken. Waarom zou je namelijk niet gewoon naar meerdere wijnbars gaan? Juist door het struinen door de straten om van bar naar bar te komen, ontdek je ook veel van een stad. Begin lekker in de ene bar met een glaasje bubbels en een frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc, en bouw de smaakintensiteit van je wijnen op.

Tags: