Photobooth wat is het

Je hoort het steeds vaker, de photobooth. Waarschijnlijk vraag je jezelf weleens af, wat is dat nou precies? De photobooth is de snelst groeiende vorm van entertainment. Het wordt veelal gehuurd voor evenementen en feesten. Het is namelijk een hokje waarin je een foto kunt maken. Deze hokken heb je in verschillende thema’s zodat het perfect aansluit bij het thema van jouw evenement. Op deze manier kun je altijd een fotohokje huren die aansluit bij jouw evenement. Een mooi voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de fotospiegel. De spiegel kun je eenvoudig in de ruimte plaatsen. 

Wat zijn de kosten voor het huren van een Photobooth

Het huren van een photobooth is goedkoper dan je in eerste instantie denkt.  Zo zijn ze al te huur vanaf 99 euro. De huurprijs is echter afhankelijk van het aantal foto’s dat je afneemt. Hierbij is het aan te raden om te kiezen voor een prijs die achteraf bepaald wordt. Je wilt namelijk niet dat je de mensen op jouw evenement moet melden dat het budget voor 100 foto’s op is. Het is dus belangrijk om jouw wensen goed vast te leggen met de partij waarmee je zaken gaat doen. Voorkom verrassingen en leg alles goed vast.

Wat voor soorten photobooths zijn er?

Er zijn verschillende fotohokjes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen van hokjes tot aan spiegels. Er zijn zelfs hele caravans mogelijk waarbij je foto’s kunt laten maken. Hierbij is het goed om te kijken welke hokje het beste bij jouw evenement past. In dit artikel zullen we een photobooth uitlichten die volgens ons de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft, namelijk de Propfun. De Propfun is een fotohokje die je eenvoudig kunt installeren op jouw evenement. Hierbij kun je de keuze maken uit een digitale en print optie. Het is dus maar de vraag of je de foto’s fysiek of digitaal wilt. Het scheelt zo’n 100 euro tussen fysiek en digitaal en daarom is het aan te raden om voor de digitale versie te gaan. We leven tevens in een digitaal tijdperk waarbij foto’s veel online gedeeld worden. Mocht je de foto echt fysiek willen, dan kun je deze altijd nog laten drukken bij een drukkerij.

Reserveer wel op tijd

Het is verstandig om op tijd de photobooth te reserveren. De fotohokjes zijn namelijk enorm trending waardoor reserveren echt een must is. Als je dit besluit niet te doen is de kans groot dat het betreffende hokje al verhuurd is. Voorkom verrassingen tijdens jouw evenement en zorg dat je hem vroegtijdig vastzet. Je kunt altijd contact opnemen met een hokjes verhuurder om er zeker van te zijn dat de betreffende fotohok beschikbaar is. Daarnaast kun je ook met een van de experts jouw thema bespreken. Ze zullen dan met leuke aanbevelingen komen om jouw evenement nog leuker te maken. Zo worden de hokjes bijvoorbeeld vaak ingezet bij bruiloften. Op deze manier kun je op digitale wijze de mooiste dag van de bruid vastleggen, niet alleen de bruid maar ook de belangrijke mensen. Wacht dus niet te lang en reserveer snel een hokje voordat die weg is.

Tags: