Sloep huren in Amsterdam

Het leukste uitje in Amsterdam bestaat uit een middag of avond varen door de prachtige grachten van onze hoofdstad. Heb je nog nooit een sloep gehuurd in Amsterdam? Pak dan direct je agenda en plan een vaartocht met je vrienden, familie of collega’s. Wij garanderen je dat het een geslaagd uitje wordt. 

De grachten van Amsterdam ontdek je gewoonweg het best door er doorheen te varen. Iedereen kent de iconische grachtenpanden, de mooie bruggetjes en de levendigheid op het water. Vanaf het water heb je het beste uitzicht op alles wat Amsterdam te bieden heeft.  

Welke boot kies je?

Maar welke boot kun je het beste kiezen voor jouw uitje zul je misschien denken. Je hebt zoveel mogelijkheden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Ecoboats Amsterdam huur je een fluisterstille, elektrische boot. Zo maak je jouw dag in Amsterdam ook nog eens milieubewust! Hier kun je makkelijk online een sloep huren in Amsterdam. 

Bepaal je route van tevoren 

Als je eenmaal je sloep gereserveerd hebt, dan is het handig om alvast een route te bepalen. Er zijn zoveel mogelijkheden en je kunt ze nooit allemaal in een dag doen. Kies dus eerst langs welke bezienswaardigheden je wilt varen. Op de dag zelf krijg je bij Ecoboats Amsterdam een handige routekaart mee aan boord. 

Wat je echt niet mag vergeten als je gaat varen

Je hebt de sloep gehuurd, je hebt een mooie route uitgekozen en een gezellige club mensen uitgenodigd om mee te varen. Heel goed! Maar je bent nog niet klaar. Wat mag je namelijk echt niet vergeten als je een dag gaat varen in Amsterdam? Je denkt bij mooi weer niet zo snel aan een jas of trui. Maar stop deze altijd in je tas. Het kan namelijk best wat frisser zijn als je over de Amstel vaart. Je kunt je spullen makkelijk opbergen in de sloepen van Ecoboats. Daarnaast zijn er altijd kleedjes beschikbaar mocht het weer toch wat tegenvallen. 

Extra tips voor een perfecte dag op het water

Nu je bijna klaar bent met de voorbereidingen hoef je alleen nog even na te denken over de hapjes en drankjes. Je mag van alles meenemen aan boord. Houd er wel rekening mee dat de bestuurder geen alcohol mag nuttigen. Wijs dus ook van tevoren een BOB aan. Nu kan er echt niets meer mis gaan en kun je onbezorgd genieten van al het moois in Amsterdam.