Zomers plezier bij een strandtent Scheveningen

Van zodra de maand maart zich aandient is het zo dat er weer wat extra leven komt in de Scheveningse zandstrook. Het is namelijk doorgaans rond deze periode dat er wordt gestart met de bouw van de verschillende strandtenten. Dit is voor de inwoners van Den Haag altijd een belangrijke gebeurtenis. Zij zijn namelijk helemaal weg van deze zandvlakte en de vaak erg gezellige sfeer die er tijdens de zomermaanden hangt. Wilt u ook graag kunnen genieten van echt zomers plezier in Den Haag en heeft u dan ook menig aantal bezoekjes gepland aan een strandtent Scheveningen? Dan is de zomer voor u nu reeds geslaagd!

Een gezellige, zonnige sfeer

Hoe u het ook draait of keert, een strandtent beschikt altijd over een speciaal karakter. Het feit dat u beschikt over een open zicht op niet alleen het strand, maar ook de zee zorgt er voor dat u hier pas echt heerlijk kunt genieten. Dit doet u natuurlijk niet zomaar. Het spreekt voor zich dat er door elke strandtent ook lekkere drankjes en versnaperingen worden aangeboden. De kaart waar u een keuze uit kunt maken is uiteraard volledig afhankelijk van de strandtent in kwestie. Wilt u graag een beetje afwisseling? Dan kunt u er dus altijd voor kiezen om in één zomer kennis te maken met niet één, maar wel met verschillende strandtenten die op de Scheveningse zandvlakte hun deuren openen.

Genieten in een strandtent met uw partner of met vrienden

Genieten in een beachbar of een strandtent Scheveningen kan natuurlijk op verschillende manieren. In eerste instantie kunt u er voor kiezen om samen met uw partner te genieten van een gezellige avond. Op het ogenblik dat de zon in de zee verdwijnt ontvouwt er zich een gezellig warme gloed over de zee en het strand waardoor het geheel zomaar even nog romantischer oogt. Dit is natuurlijk niet de enige situatie die zich goed leent voor een bezoek aan een strandtent. Ook met vrienden kunt u hier namelijk de tijd van uw leven beleven. Wist u bovendien dat er door menig aantal strantenten ook verschillende activiteiten worden aangeboden? Heeft u bijvoorbeeld altijd al willen surfen? Dan behoort ook dat zomaar tot de mogelijkheden wanneer u een bezoek brengt aan een strandtent Scheveningen!

Niet het hele jaar door mogelijk

Het spreekt voor zich dat er niet het hele jaar door gebruik kan worden gemaakt van een strandtent Scheveningen. Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven is het zo dat er wordt gestart met de opbouw van de strandtenten ergens in het begin van de maand maart. In de aanloop naar de zomer gaan de eerste strandtenten dan reeds open. Dit betekent concreet dat u ergens vanaf halverwege april reeds kunt genieten van de bijzondere gezelligheid die u bij één of meerdere van de vele strandtenten op de Scheveningse zandstrook kunt ervaren. In principe blijven de strandtenten staan tot eind september / begin oktober. Dan wordt er begonnen met de afbraak. Er zijn altijd nog wel verschillende strandtenten die hun deuren nog net wat langer proberen open te houden om zo nog enkele mooie zondagen mee te kunnen pakken.

Tags: